MRET WaterActivator

Moleculair Resonantie Effect Technologie (MRET)

De MRET Water Activator is gepatenteerd in de VS door dr. Igor Smirnov, Ph.D. in februari 2000, octrooi nummer 6022479.

Tijdens het activeringsproces, wordt het subtiele laagfrequente elektromagnetische veld in het water ingelezen. Dit veld lijkt als twee druppels water op het natuurlijke geomagnetische veld dat we zien bij geneeskrachtige waterbronnen. Dit is een niet-chemisch bio-veilig proces van wateractivering en werkt zonder toevoegingen.

MRET water is goed gestructureerd en daarom bio-beschikbaar, hydrateert de cellulaire structuren in het lichaam, verbetert de intracellulaire/extracellulaire wateruitwisseling, de stofwisseling en het proces van regeneratie van gezonde cellen. MRET water verbetert dan ook de natuurlijke immuunrespons.

De MRET Activator is een huishoudelijk apparaat, geen medisch apparaat
Elk zuiver drinkwater of andere vloeibare voedingsstoffen, zoals melk, olie, sap of wijn, kan geactiveerd worden. MRET water kan ook worden gebruikt om te koken en het gekookte voedsel in de koelkast te bewaren. Ook om huid en haren mee te besproeien.

Het onderzoek naar MRET water heeft bevestigd dat het direct na de activering de beste eigenschappen had, die gunstig voor de gezondheid waren en die gedurende een periode van tenminste 24 uur bij kamertemperatuur (gekoeld gedurende ten minste 45 dagen) behouden bleven.